IZJAVA O ZASEBNOSTI

Spletno mesto, ki ste ga obiskali, uporablja piškotke. Piškotek ali piškotki so majhne podatkovne datoteke, ki se prenesejo na računalnik ob obisku spletne strani. Spletni strežnik jih ob obisku spletnega mesta ponudi vašemu brskalniku z namenom zagotavljanja prijaznejše uporabe spletnega mesta. Za ta namen jih spletni strežnik shrani na vaš računalnik oz. napravo, s katero dostopate do spletnega mesta, tako se ob naslednjih obiskih shranjeni piškotki ali piškotek iz brskalnika ponovno pošlje strežniku. Najpogosteje se piškotki uporabljajo za shranjevanje nastavitev, sledenje uporabnikom, vodenje seje uporabnika ipd.

Brskalnik omogoča uporabniku spletišča nadzor nad nalaganjem piškotkov, kar pomeni, da lahko uporabnik pregleda njihove lastnosti, lahko pa jih tudi izbriše v nastavitvah spletnega brskalnika oziroma z uporabo dodatnih vtičnikov.

Poznamo več različnih piškotkov, kot npr.:

Katere piškotke uporabljamo na tem spletnem mestu?

fe_typo_user Piškotek omogoča prepoznavo uporabnika skozi sejo Seja

Druge povezave

Na naši spletni stani lahko najdete tudi povezave do drugih spletišč, ki jih ne nadzorujemo. Za spoštovanje zasebnosti oziroma za vsebino teh spletišč ne odgovarjamo.